F-Secure TOTAL
 

F-Secure TOTAL

Säkerhet & integritet

För att kunna göra bankärenden, shoppa och använda sociala nätverk online delar vi mer och mer av våra personliga liv på internet. Detta innebär att vi nu inte bara måste skydda våra mobiler, surfplattor och datorer, utan även våra person­uppgifter. F‑Secure TOTAL kombinerar den prisbelönta säkerheten hos SAFE och den användarvänliga sekretessappen FREEDOME VPN i en prenumeration. Detta ger dig fullständig säkerhet och integritet på alla dina enheter när du surfar.

69 kr/mån för 3 enheter

Just nu: Halva priset i 3 månader!

Tjänsten har ingen bindningstid utan fortlöper med 1 månads uppsägningstid.

 

Systemkrav

PC
Plattformar: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 eller senare
Minneskrav: 1 GB eller mer
Diskutrymme: 1,2 GB ledigt diskutrymme
Internetanslutning för att validera din prenumeration och få uppdateringar. ARM-baserade surfplattor stöds inte. Systemet måste uppfylla Microsofts minimikrav för Windows.

MAC
Plattformar: macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12 (Sierra), OS X 10.11 (El Capitan)
Processor: Intel
Minneskrav: 1 GB eller mer
Diskutrymme: 250 MB ledigt diskutrymme

SMARTPHONES OCH SURFPLATTOR
Plattformar: Android 5 eller nyare, iOS 10 eller nyare

Tillgängliga språk
Dansk, deutsch, english, español, español latinoaméricano, français, français canadien, italiano, lietuvių, Nederlands, norsk, polski, português, português brasileiro, suomi, svenska, tiếng việt, русский, 日本語, 繁體中文 (香港)

 
F-Secure, logotyp.jpg
 

Mer om F-Secure TOTAL

Antivirus
Virusskydd skyddar mot virus, angripna bifogade filer i e-postmeddelanden och andra skadeprogram. Nätverksskydd arbetar i bakgrunden och kontrollerar säkerheten för de nätverk du ansluter till.

Surf- och bankskydd
Med Surfskydd är du trygg från skadliga och farliga webbsidor, och det garanterar säkerhet och sekretess. Med Bankskydd får du veta när du befinner dig på en säker banksida, och det skyddar uppkopplingen till sidan så att dina pengar är trygga.

Lösenordshanterare
Smidig och enkel lösenordshanterare som låter dig lagra kreditkortsuppgifter, lösenord och annan känslig information. Synka och nå dem från alla enheter.

Hitta din telefon
Det är lätt att lokalisera din telefon via My F-Secure. Med Android kan du även låsa en borttappad enhet eller radera all information som bilder och e-postmeddelanden för att hindra andra från att komma åt den.

Familjeskydd
Sätt gränser och se efter din familjs välmående genom att begränsa skärmtid och blockera åtkomst till webbsidor beroende på innehåll: vuxen, våld, shopping, hazardspel, sociala medier osv.

Säker och privat
VPN (Virtual Private Network) skapar en säker och privat tunnel mellan dig och resten av internet. Tunneln krypterar trafiken mellan din enhet och VPN-servern så att din trafik inte kan snappas upp eller läsas av någon annan, inklusive din internettjänsteleverantör eller de som driver WiFi-surfpunkter. Det döljer även din verkliga IP-adress och plats från resten av webben.

Tillgång till blockerat innehåll
Med VPN kan det framstå som om du vore i ett annat land vilket ger dig tillgång till webbsidor som bara finns tillgängliga i det landet eller som är blockerade i ditt. Det är även praktiskt om du reser mycket och vill titta på online-TV från ditt hemland.

Wi-Fi-säkerhet
Wi-Fi är vanligtvis mycket känsligt mot hackare. För att skydda din integritet och känsliga information är all din trafik krypterad så att ingen kan spionera på dig, och du kan säkert ansluta dig till en surfpunkt var du än är.

Stoppa oönskad spårning
En del webbsidor du besöker spårar dina online aktiviteter och säljer informationen till annonsörer. Företagen som spårar dig tar informationen från olika webbplatser och sammanställer den i en personakt som innehåller mer personlig information om dig än du är bekväm med att visa.