TH1NG:s nationella lansering når ServaNet

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i ServaNets fibernät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

- Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i ServaNets nät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag, säger Klas Westholm, vd för Th1ng.

-Vi ser fram emot samarbetet då vi som kommunalt fibernät nu går in i en ny fas där vi kommer att fokusera på nya smarta tjänster för hem, företag och kommuner, säger Lars Norling, affärsområdeschef för ServaNet.

För kontakt

Klas Westholm, vd, klas.westholm@th1ng.se

Lars Norling, affärsområdeschef, lars.norling@servanet.se

Om ServaNet

Kommunalägda fibernätsbolaget ServaNet återfinns idag i kommunerna; Sundsvall, Timrå, Ånge och Härnösand i Västernorrland samt i Ragunda och Strömsund i Jämtland.