TH1NG lanseras nu i Njudung Energis Stadsnät

ooxk4wlrtrqxan9jpiek.jpg

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Njudung Energis Stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i Njudung Energis Stadsnät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. Njudung Energi är naturlig partner och vi ser fram emot att erbjuda våra tjänster i stadsnätet, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

– ”Vi är mycket glada att TH1NG nu är en del i vårt öppna Stadsnät i Vetlanda, säger Timo Tinderbeck, bredbandschef på Njudung Energi. Att TH1NG erbjuder flertalet olika digitala tjänster i sitt helhetskoncept gör att de är en betydelsefull tillgång i vårt utbud av tjänsteleverantörer och det ökar valfriheten ytterligare för våra kunder.”