TH1NG lanseras nu Sandviken Energis stadsnät

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Sandviken Energi. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i Sandviken Energi, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. Sandviken Energi är en naturlig partner för oss, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

– Vi välkomnar TH1NG som ny tjänsteleverantör i vårt bredbandsnät i det kommunala bolaget Sandvikenhus fastighetsbestånd, säger Thomas Norberg, säljansvarig på Sandvikenhus.

För kontakt

Klas Westholm, vd, 073 - 745 48 00, klas.westholm@th1ng.se