TH1NG lanseras nu nationellt i IP-Onlys stadsnät

En helt ny teleoperatör med fokus på framtidens uppkopplade tjänster för både hem, företag och fastigheter lanseras nu i IP-Onlys stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag och fastigheter som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i hela IP-Onlys stadsnät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. IP-Only är en strategisk och naturlig partner för oss med ett stort rikstäckande nät, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

– Vi välkomnar TH1NGs etablering i vårt öppna nät. Detta ökar valfriheten ytterligare för IP-Onlys kunder, vilka redan i dag har Sveriges bredaste palett av innehållsleverantörer. Att TH1NG dessutom har tydliga ambitioner inom smarta hem och Internet of Things, precis som vi, ser vi som mycket positivt, säger Stefan Wickman, Chef Tjänsteleverantörer IP-Only City Networks

För kontakt

Klas Westholm, vd, klas.westholm@th1ng.se

Om IP-Only
IP-Only är en svensk infrastrukturoperatör, som bygger, driver, och äger fiberinfrastruktur I norden. IP-Only lägger grunden för det nya digitala samhället. Vårt fibernät förbinder de nordiska huvudstäderna Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors, samt många städer däremellan. IP-Only investerar I Sverige, här driver vi ett rikstäckande fibernät, ett växande antal stadsnät och bygger ständigt ut ny fiberinfrastruktur. Alla våra nät är öppna och neutrala. Genom IP-Onlys helhetskoncept Smart Fiberstad integreras alla delar av samhället i utbyggnaden av den nya digitala infrastrukturen – fiber. Läs mer på ip-only.se