TH1NG lanseras nu i Borås Stadsnät, Splitvision

TH1NG med fokus på framtidens uppkopplade tjänster för både hem, fastigheter och företag lanseras nu i Splitvision. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag och fastigheter som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter, företag och fastighetsägare. Splitvision är en strategisk och naturlig partner för oss, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

– På Splitvision är vi givetvis mycket glada över att TH1NG blir ny tjänsteleverantör i vår öppna stadsnät. Det ökar vårt utbud ytterligare och ger boråsarna ännu fler valmöjligheter, säger Pär Wrångemyr, Försäljningschef Stadsnät för Splitvision.

För kontakt

Klas Westholm, vd, klas.westholm@th1ng.se