TH1NG lanseras nu i Borlänge Energis öppna stadsnät

En helt ny teleoperatör med fokus på framtidens uppkopplade tjänster för både hem, fastigheter och företag lanseras nu i Borlänge Energis öppna stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än befintliga internetoperatörer på marknaden. Vi vill leverera mer än bara bredband. Tanken är att vi under 2019 ska leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, fastigheter och företag som nu börjar komma ut på marknaden, säger Klas Westholm, vd för Th1ng.

– Vi på Borlänge Energi välkomnar att TH1NG etablerar sig i vårt öppna stadsnät. Fler tjänsteleverantörer ger mer valmöjligheter, vilket är till nytta för våra kunder. Tack vare den öppna affärsmodellen kan nya aktörer utmana och erbjuda tjänster i konkurrens med stora och etablerade tjänsteleverantörer. Att TH1NG liksom vi har ambitioner inom IOT och smarta hem ser vi också som mycket positivt. Patrik Holmström, Marknadschef, Borlänge Energi.

För kontakt

Klas Westholm, vd, 073-745 48 00, klas.westholm@th1ng.se