TH1NG etablerar kontor i Falun och lanseras nu i Falu Stadsnät.

En helt ny teleoperatör med fokus på framtidens uppkopplade tjänster för både hem, fastigheter och företag lanseras nu i Falu Stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår etablering i Falun känns naturligtvis extra rolig. Att få starta upp ett kontor i min hemstad och skapa arbetstillfällen. Vi vill koncentrera stora delar av vår verksamhet till Falun, och idagsläget bygger vi upp vår kundservice här samt flera funktioner ska etableras.Telekombranschen hamnar ofta långt ner i kundnöjdhetsmätningar i Sverige, det vill vi ändra på. Vi startar från ett blankt papper och det absoluta målet är att ha landets bästa kundservice avslutar Henrik Markkanen, Kundtjänstchef för Th1ng.

”Det är en mycket positiv etablering för Falun med tanke på deras inriktning och satsningen på helhetslösningar. Vi lever i en uppkopplad värld men för att kunna göra det behövs smarta tjänster både för företag och boende i kommunen. Här kommer Th1ng att bli en stark aktör säger Linda Wallin, näringslivschef, Falu kommun”.

– Vår ambition är att bli någonting mer än befintliga internetoperatörer på marknaden. Vi vill vara bredare än bredband. Samarbetet med Falu Stadsnät är en naturlig del i vår satsning på att erbjuda våra tjänster i stadsnäten. Tanken är att vi under 2019 ska leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, fastigheter och företag som nu börjar komma ut på marknaden, säger Klas Westholm, vd för Th1ng.

”Det är jättekul att Th1ng kommer in som leverantör i Falu Stadsnät och vill vara med och leverera högkvalitativa digitala tjänster till Faluborna. Extra kul också att portföljen utökas med nya innovativa tjänster i form av lösningar för smarta hem och den smarta staden. Vi ser fram emot ett bra samarbete och ett spännande nytt utbud till boende och företag i Falun. Att Th1ng även kommer att vara lokaliserade i Falun är naturligtvis ett extra plus”, säger Tommy Åberg, Produktchef för Falu Stadsnät

För kontakt

Henrik Markkanen, Kundservicechef, 010 - 252 00 10, henrik.markkanen@th1ng.se