Nu lanseras den nya tidens teleoperatör TH1NG i Utsikt Bredbands stadsnät

En helt ny teleoperatör med fokus på framtidens uppkopplade tjänster för både hem, fastigheter och företag lanseras nu i Utsikt Bredband stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än befintliga internetoperatörer på marknaden. Vi vill leverera mer än bara bredband. Tanken är att vi ska leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, fastigheter och företag som nu börjar komma ut på marknaden, säger Klas Westholm, vd för Th1ng.

Th1ng lanseras nu i Utsikt Bredbands nät, vilket innefattar Linköping, Mjölby, Katrineholm och når både företag, flerfamiljshus och villor i kommunerna.

– Etableringen av TH1NG i vårt nät är ett bevis på att den öppna affärsmodellen verkligen fungerar. Tack vare denna modell kan nya aktörer erbjuda tjänster i konkurrens med stora och etablerade tjänsteleverantörer. Att TH1NG dessutom har ambitioner inom smarta hem ser vi som mycket positivt.”

Ulf Lindberg, Försäljningschef på Utsikt Bredband AB


För kontakt

Klas Westholm, vd, 073-745 48 00, klas.westholm@th1ng.se