TH1NG lanseras nu i Sollefteå Stadsnät

solleftea.png

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Sollefteå Stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i Sollefteå Stadsnät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. Sollefteå är en strategisk och naturlig partner för oss, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

– Vi välkomnar Th1ng som leverantör i vårt nät och är glada att de valt att samarbeta med oss för att öka valfriheten för våra kunder, säger Johanna Nilsson, Marknadsansvarig, Sollefteå stadsnät

TH1NG lanseras nu i Umeå Energis Stadsnät

unnamed.jpg

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Umeå Energis stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i Umeås öppna stadsnät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. Umeå Energi är en strategisk och naturlig partner för oss, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

-Vi satsar mycket på att kunna erbjuda smarta lösningar till så väl kunder som samhälle. THINGs helhetskoncept där flertalet tjänster erbjuds i ett samlat nav ligger helt i linje mer vår ambition. IoT behöver vara både enkelt och tillgängligt för att som en naturlig del i våra kunders vardag leverera verklig nytta, säger David Lindström, Affärschef på Umeå Energi.

För kontakt Klas Westholm, vd, klas.westholm@th1ng.se

David Lindström, Affärschef Umeå Energi, david.lindstrom@umeaenergi.se

Om Umeå Energi

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Visionen är en enklare vardag för kunderna och en hållbar framtid för regionen. Energibolaget omsätter ca 1,4 miljarder kronor, har drygt 400 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

TH1NG lanseras nu i iTUX alla nät

david.png

TH1NG med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag, fastighetsägare och kommuner lanseras nu i alla iTUX nät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag,fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i alla iTUX nät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. iTUX är en strategisk och viktig partner för oss, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

–Det känns fantastiskt att lansera TH1NG som ny tjänsteleverantör i våra nät. Marknaden skriker efter nytänkande och öppenhet, något som TH1NG verkligen utstrålar! Framtidens bredbandstjänster står för dörren och tjänsteleverantören är vår viktigast partner i denna utveckling. Vi är övertygade om att TH1NG tillsammans med oss kommer att erbjuda hushåll och företag nästa generations smarta bredbandstjänster, säger David Ekelund, Marknadschef iTUX.

TH1NG lanseras nu i Halmstads stadsnät

logga.png

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag, fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Halmstads stadsnät. Hos TH1NG finns idag tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar komma ut på marknaden, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

Den nationella lanseringen fortsätter för TH1ING som nu etablerar sig i Halmstads stadsnät, vilket ger möjlighet att erbjuda tjänster för både konsumenter och företag. Halmstad är en strategisk och naturlig partner för operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster.

– Halmstad är idag en av de 6 bäst fiberutbyggda kommunerna i Sverige enligt PTS. 91 % av hushållen i Halmstads kommun är anslutna till fiber och det fortsätter hela tiden att öka. Vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vårt befintliga nät med intressanta tjänsteleverantörer för våra kunder, men också med samhällsnyttiga IoT-tjänster inom framför allt miljö, hälsa och en ökad digitalisering. Att ha med TH1NG i vårt nät under denna resa ser vi som ett bra samarbete eftersom det är en tjänsteleverantör som nu satsar på smarta samhällstjänster,säger Max Lind, marknadschef på Halmstads stadsnät.

Kontaktuppgifter:

Klas Westholm, vd TH1NG 
Mail: klas.westholm@th1ng.se


Max Lind, marknadschef Halmstads stadsnät 
070-303 68 90 
max.lind@halmstad.se