TH1NG lanserar nu ett nytt miljösmart sopkärlshanteringssystem på den svenska marknaden.

route-planning.png

Med den senaste tekniken vill vi skapa så väl miljöbesparingar som ekonomiska fördelar för återvinningsbranschen. Med det här systemet kan vi öka effektiviteten på bland annat återvinningsstationer och skapa optimerade rutter för sopkörning. Detta är ett mycket bra exempel på hur framtidens tjänster kan användas för att spara både pengar och miljö redan idag, säger Klas Westholm, VD på TH1NG.

Systemet bygger på sensorer som känner av nyttjandegrad i sopkärl och rapporterar denna till en automatiserad ruttplanering. De genererade rutterna laddas sedan i en gps-navigator som används i fordonet som skall hämta avfallet.

Till exempel kan man mäta nivåer och beräkna hur ofta glas, plast eller papper i en återvinningsstation behöver tömmas och på det sättet undvika onödigt täta tömningar eller överfulla kärl.

TH1NG lanseras nu i Njudung Energis Stadsnät

ooxk4wlrtrqxan9jpiek.jpg

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Njudung Energis Stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i Njudung Energis Stadsnät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. Njudung Energi är naturlig partner och vi ser fram emot att erbjuda våra tjänster i stadsnätet, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

– ”Vi är mycket glada att TH1NG nu är en del i vårt öppna Stadsnät i Vetlanda, säger Timo Tinderbeck, bredbandschef på Njudung Energi. Att TH1NG erbjuder flertalet olika digitala tjänster i sitt helhetskoncept gör att de är en betydelsefull tillgång i vårt utbud av tjänsteleverantörer och det ökar valfriheten ytterligare för våra kunder.”

TH1NG lanseras nu i Landskrona Energis Stadsnät

Logo_Green.png

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Landskrona Energis Stadsnät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i Landskrona Energis Stadsnät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. Landskrona Energi är en strategisk och naturlig partner för oss, säger Klas Westholm, vd för TH1NG.

– Vi har jobbat hårt för att erbjuda samtliga hushåll och företag i Landskrona en uppkoppling via fiber och har nu nått målet. Parallellt med utbyggnaden har vi verkat för ett attraktivt och brett tjänsteutbud i Stadsnätet.

Med TH1NGs tjänsteutbud får vi en tjänsteleverantör som är den så kallade nya tidens operatör, vilken rimmar väl med vårt sätt att bygga vidare på vårt fibernät med nya smarta lösningar som ska kunna användas, för till exempel välfärdstjänster så att vi kan bo kvar hemma längre, säger Eric Martler, Stadsnätschef på Landskrona Energi.

Kontaktuppgifter Landskrona Energi: Eric Martler, stadsnätschef. Telefon 0418-470781

För kontakt

Klas Westholm, vd, klas.westholm@th1ng.se

TH1NG:s nationella lansering når ServaNet

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i ServaNets fibernät. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

- Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i ServaNets nät, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag, säger Klas Westholm, vd för Th1ng.

-Vi ser fram emot samarbetet då vi som kommunalt fibernät nu går in i en ny fas där vi kommer att fokusera på nya smarta tjänster för hem, företag och kommuner, säger Lars Norling, affärsområdeschef för ServaNet.

För kontakt

Klas Westholm, vd, klas.westholm@th1ng.se

Lars Norling, affärsområdeschef, lars.norling@servanet.se

Om ServaNet

Kommunalägda fibernätsbolaget ServaNet återfinns idag i kommunerna; Sundsvall, Timrå, Ånge och Härnösand i Västernorrland samt i Ragunda och Strömsund i Jämtland.