Lars Österberg och Paul Rundqvist förstärker styrelsen i TH1NG och investerar i bolaget

Till vänster: Paul Rundqvist. Till höger: Lars Österberg.

Till vänster: Paul Rundqvist. Till höger: Lars Österberg.

TH1NG får förstärkning i styrelsen av Lars Österberg och Paul Rundqvist.

Lars har lång erfarenhet av bolagsutveckling, bland annat genom styrelseuppdrag i över 20 bolag, inklusive Netel Group, Bravida, Eitech, Alimak, OBH Nordica och Semper.

Paul har tidigare varit med och grunda Netel Group, men jobbar idag i huvudsak med styrelsearbete och investeringar.

– Vi är otroligt glada att få samarbeta med Lars och Paul. De är två riktigt erfarna och kompetenta personer som kommer att bidra stort till vår framgång, säger Klas Westholm, vd för TH1NG

- I TH1NG ser jag ett kompetent och dedikerat team med ett stort driv att uppnå sin vision om att erbjuda bolagets kunder något som är unikt på marknaden. Det är spännande att kunna bidra till denna utveckling, säger Lars Österberg?

- Jag har fått vara med om att bygga upp en av Sveriges största entreprenörer inom telekombranschen och nu ser jag alla möjligheter att med detta bolags kompetenta ledning och fantastiska plattform, också få vara med om att bygga upp en av Sveriges största operatörer, säger Paul Rundqvist

Styrelsen i TH1NG består nu av Robert Nilsson, Kajsa Frisell, Daniel Källenfors Klas Westholm, David Tombs, Lars Österberg och Paul Rundqvist.

TH1NG lanserar smarta larmtjänster tillsammans med Securitas larmcentral

colin-maynard-u1Ed8Nwk6TQ-unsplash.png

TH1NG tar nu nästa kliv i att skapa den nya tidens operatör, där trygghet och säkerhet på internet och i hemmet eller företaget blir allt viktigare.

”Vi erbjuder nu både larmtjänster och internettjänster för hemmet och företaget, för en tryggare vardag. Med TH1NGs säkerhetstjänster får kunden en smart och unik slutkundsanpassad helhetslösning, säger Klas Westholm, VD för TH1NG.”

TH1NG samarbetar med Securitas Sverige AB som hanterar väktartjänsten nationellt. Något som säkerhetsföretaget har en väl upparbetad rutin kring.

”I samarbete med TH1NG tror vi oss kunna nå ut till en kundkrets som vill ha en smart och säker larmlösning som är anpassad för framtiden”, säger David Norbjer, partneransvarig på Securitas larmcentral."

Larmlösningen innehåller tjänster och produkter för att styra och övervaka hemmet eller företaget både när man är på plats eller från distans.

”Vi kan nu erbjuda paket med bredband, larm, smarta hem, wi-fi och säkerhetslösningar som är mer ekonomiskt för slutkunden än att ha flera olika leverantörer, säger Kim Liljegren, Marknadschef för TH1NG”.

TH1NG lanseras nu i Wexnet

wexnet.png

Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Wexnet. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår vision är att leverera säkerhet i hemmet eller på företaget och ute på internet. Vi vill bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.

TH1NG fortsätter med sin nationella lansering och etablerar sig i Wexnet, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. Wexnet är en strategisk och naturlig partner för oss, säger Klas Westholm, vd för TH1NG

– Det känns väldigt roligt att vi med TH1NG i vårt utbud får ytterligare en tjänsteleverantör som levererar trygg och säker kommunikation till våra kundersäger Pär Gustavsson, tjänsteleverantörsansvarig Wexnet

​TH1NG förvärvar Brabits bredbandsverksamhet

TH1NG_Logo_Turquoise_dark_grey.png

TH1NG fortsätter sin offensiva strategi med ett förvärv av Brabits bredbandsverksamhet. Kunderna överlåts från och med 1 september när TH1NG tar över verksamheten.

”Vi har en enormt bra utveckling och tillväxt i TH1NG, och med förvärvet av Brabit så stärks vår position ytterligare på operatörsmarknaden. Eftersom vi är inne i en mycket expansiv fas så passar detta förvärv fint in i vår strategi. Vi tittar även på möjligheten till fler förvärv framöver. TH1NG är nu etablerat i större delen av Sverige, och vi erbjuder tjänster i de flesta stadsnät.” säger Klas Westholm, VD för TH1NG.”Brabit har sedan starten som tjänsteleverantör även utvecklat sitt eget affärssystem. För att möta efterfrågan och fortsätta utveckla plattformen väljer vi att avyttra tjänsteleverantörsverksamheten till TH1NG som vi är övertygade kommer att erbjuda våra kunder tjänster och service i toppklass.” säger Gustav Olsson, VD för Brabit