TH1NG söker nu en kundtjänstmedarbetare med säljfokus

adult-chill-computer-450271.jpg
 

Th1ng är den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, fastighetsägare och företag. Vi levererar trygg och säker kommunikation med kunden i fokus.

TH1NG är grundat av ett antal telekomprofiler med bakgrund från bland annat Spotify, Teracom, Bahnhof, IP-Only, Telia, Alltele, Vodafone och Net1.

TH1NG har kontor i Stockholm, Göteborg, Falun och Hedemora.

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos Th1ng är du ansiktet utåt och i många fall den första person våra kunder möter. Du har telefonen och mail som primära verktyg i dina kundkontakter men arbetar samtidigt mycket administrativt i våra system.
Utöver kontakten med kund kommer du också att ha ett nära samarbete med andra avdelningar internt samt med våra partners externt, allt för att säkerställa en väl fungerande leverans- och försäljningsprocess.

Kvalifikationer:

  • En utpräglad nyfikenhet för teknik i allmänhet och IT i synnerhet.

  • Utmärkt lyssnare, relationsbyggare och problemlösare.

  • Kommunikativ: professionell, tydlig och trevlig. Van att arbeta i en dynamisk miljö.

  • Att du som söker kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

  • Meriterande är säljerfarenhet och med fördel erfarenhet från kundservice samt behärskar fler språk än svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och tror att du är utåtriktad, snabbtänkt, social och framför allt besitter du en hög känsla för service.

TH1NG är ett nystartat bolag med tydligt fokus. Vår absoluta målsättning är att ha Sveriges bästa kundtjänst och för att nå dit kommer det att krävas hårt arbete, inte sällan i ett högt tempo. I gengäld har du möjlighet att arbeta i en otroligt inspirerande miljö där du själv kommer att ha stora möjligheter att påverka och där beslutsvägarna är korta.Med andra ord, du som är med från början kommer att ha stora möjligheter till utveckling inom bolaget.
Vi brinner för detta och ser också till att ha roligt när vi arbetar.

Låter det intressant?
Vänta inte med att skicka in din ansökan via länken nedan då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor, kontakta Kundtjänstchef: Henrik Markkanen på 010 - 252 00 10.
Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet/Placering
Schemalagd arbetstid. Vardagar mellan 8-19 och helger mellan 9-14.
Vi söker personer som kan arbeta både hel- och deltid.
Placeringsort: Falun

Ansökan
Löpande rekrytering.
Skicka er ansökan innehållande CV och ett personligt brev till e-post: jobb@th1ng.se
Ange referens: KTJ01

OBS! Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsbolag.